יום רביעי, 15 בספטמבר 2010

שווארמה החסידה-כרכור

לא אחת אנחנו נתקלים בקיבוצניקים מצליחים.
זה קורה לרוב כשאותם חבר'ה מובחרים מצליחים להראות את יכולתם להסתגל לקשיים ולאתגרים שאנשים אחרים מתקשים בהם.
מה הופך את הקיבוצניקים לכאלה? שאלה טובה.
האם כולם הופכים להיות כאלה- מסתבר שלא.
ולא תמיד זה מצליח ולא בגלל שאין להם את אותה אמביציה.
כלומר - יש אמביציה, ויש יכולת אבל בסופו של יום -השלם חסר מכל מרכיביו.

שווארמה החסידה בכרכור החלה את דרכה ברעש ובמודעות טיזינג גדולות.
הציפיה היתה בהתאם.

אתמול בערב הייתי שם והזמנתי מנת שוואמה בלאפה.
התוצאה היתה מעורבת.
כלומר הבשר היה מעורב.
חלקו היה שרוף מדי וחלקו היה נע.
אם היה מדובר בבשר בקר- ניחא.
בשר עוף או הודו- זה כבר עניין אחר.


גם עניין האסטטיות לקה בחסר משהו.

בשווארמיה היה עובד אחד שניסה להתמודד עם כמה חזיתות:
6 לקוחות רעבים בו זמנית.
שיח מדולדל
סופו של יום עבודה ארוך וחם....
ולכן אני לא מחסל ישר את המקום.
כנראה שאצטרך לחזור לשם ולבדוק שוב ביום אחר.

מה שכן:
הטחינה היתה מצויינת.
שאר הסלטים היו עייפים (בכל זאת הגעתי לשם ב 21:00 בערב...)

מחיר: שווארמה בלאפה +שתייה- לימונדה בבקבוק 40 ש"ח

סיכום: 
טעם- ככה ככה
נקיון - ככה ככה.
חנייה- מסוכנת (על כביש ראשי)
גישה לנכים (קטגוריה חדשה שהכנסתי)- אין.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה