יום חמישי, 16 בספטמבר 2010

אל באבור - יקנעם

אני צריך לציין כבר בהתחלה שעוד לפני שהגעתי למסעדה הזו- שמעה יצא למרחקים - וגם אלי הוא הגיע.
הגענו לשם - כפי שאמרה לי ידידה טובה - בזמן הגרוע ביותר- כשכל עם ישראל יצא לחפש לו מה לאכול אחרי ארוחות החג. (במילים אחרות בשבת בצהריים...)

בקיצור, קדימה לאוכל:
הסלטים הראשונים היו לא פחות ממצויינים.
סלט הכרובית בטחינה היה מעדן אמיתי.
החציל באלאדי טבעי- היה מצויין
באופן כללי - כל הסלטים היו מעולים.
ואפילו סלט הירקות בסומק היה טוב מאוד. ואת זה אומר מישהו שאוכל סלט ירקות - רק אם הוא מאושפז בבית חולים ואין שום דבר אחר לאכול במשך שבוע....
אבל הם היו רק פתיחה.

צוואר הטלה הממולא באורז היה מעולה - רק חבל שהסלטים (פטנט ידוע של מסעדות מזרחיות...) סגרו לנו את התיאבון ונאלצנו לאכול ביסים ספורים מהמנה הזו.
(אל דאגה- לקחנו אותה הביתה - וגם שם היא היתה מצויינת).
שתייה: לקחנו אני וזוגתי- מיץ רימונים סחוט טבעי (40 ש"ח לכוס) שהיה ריכוז של אנטי אוקסידנטים חמוץ מאוד אבל טעים ובעל טעם טבעי אמיתי.
המחיר אמנם גבוה אבל לא ביחס למסעדה או למקומות אחרים.
לקינוח לא לקחנו כלום- פשוט לא הצלחנו לפנות מקום בבטן.....

סיכום:
אוכל - מעולה, אחת המסעדות הטובות והטעימות ביותר שאכלתי בה.
נקיון - סביר. בשבת אחרי הצהרים, ואחרי 4 ימי חג בישראל אי אפשר לדרוש או לקבל הרבה מעבר לזה.
מחירים - בינוני. ארוחה לזוג 300 ש"ח.

בקיצור- המסעדה הערבית הטובה בישראל.

נ.ב. 
עכשיו אני חייב להגיע למסעדה המקורית באום אל פאחם.


אין תגובות:

פרסום תגובה