יום שישי, 24 במאי 2013

ביקורת מסעדה: תטה בפרדס חנה - כרכור

הגעתי לבדיוק בזמן לארוחת צהרים- לעיסקית.
אני חייב לציין שעברתי הרבה מאוד פעמים ליד המסעדה שנמצאת בתחנת דלק- ולמרות כל מיני דיעות שמייחסות לתחנת הדלק אפקט שלילי - אני לא רואה שום עניין במיקום של המסעדה.

החיסרון היחידי שמצאתי בשלב זה - היה נקודות הגישה וייציאה מהמסעדה- כיון שהיא נמצאת בכביש חד מסלולי - צריך להגיע לפרדס חנה- להסתובב בכיכר הראשונה ולחזור לכיוון המסעדה.
לא מדובר בסיבוב ארוך- עניין של 2-3 דקות אבל לא מעבר לזה.

הזמנתי את העיסקית של המקום שכוללת במחיר המנה העיקרית מנה ראשונה, ושתיה.
הלכתי על האנטריקוט (98 שקלים לכל הארוחה).

לפתיחה קיבלתי מגש עץ ועליו נחו בצלוחיות:
כרובית מבושלת ועליה טחינה מצויינת.
סלט מבושל - שהיה מצויין.
סלט סלק אדום - טרי וטוב.
סלט כרוב.
בנוסף קיבלתי פוקאצה חמימה.

לראשונה הזמנתי קרפצ'ו שהיה טוב מאוד, אני אישית אוהב את הבשר דקיק עד שקוף, ופה הוא היה טיפה עבה מדי לטעמי, אבל כפי שנוכחתי במסעדות אחרות - זה עניין של טעם.
דפי הבשר היו מעוטרים בפרמזן ובלסמי.

לעיקרית לקחתי את האנטריקוט - נתח בקר ארגנטינאי 300 גרם משויש ומיושן צלוי מלווה בצימיצורי.
ברובו הנתח היה מצויין, אבל הוא לא היה אחיד ברמתו.
המנה לוותה בירקות (בצל, גזר ת"א וכרובית) אפויים שהיו מצויינים.


סיכום:
ארוחה טובה מאוד במיוחד לאור מחירה הסביר לחלוטין, ולאור המנות הגדולות (לארוחה כזו אני לא אתפלה אם יש כאלה שמזמינים מנה אחת לשני אנשים).

סיכום סופי:
אוכל: מצויין.
מחיר: שווה את מה שמשלמים עבורו
שירותים - מצוחצחים (לא קשורים לתחנת הדלק ולכן אולי בשל כך נקיים כל כך).
גישה למסעדה: קצת מטרידה.
חניה: חופשית.

כתובת: 
כביש 650, דרך פיק''א, כניסה דרומית, פרדס חנה - כרכור.
04-6376401
 

אין תגובות:

פרסום תגובה