יום רביעי, 2 בדצמבר 2015

ביקורת מסעדה: אורייתא, צומת כרכור

המסעדה הזו צדה את העין שלי כבר הרבה זמן אבל אף פעם לא היה לי זמן להיכנס לשם.
השבוע הצלחתי במשימה.
הכניס הלמסעדה בעייתית משהו- מי שלא מכיר את האיזור יכול להסתובב כמה פעמים עד שיבין איך להגיע לשם.
חנייה - אין בעיה.
פני שנכנסתי פנימה, ראיתי דרך החלון שהמסעדה ריקה. 
רק כשהתקרבתי ראיתי שהאנשים שיושבים במסעדה רחוקים - אני לא יודע למה מהחלון. מבחוץ  זה נראה כאילו המסעדה ריקה.

הזמנתי עיסקית ב65 שקלים שכללה:
סלט ירקות ערבי בתוספת חסה ופטרוזיליה שהורגש שהיה טרי מאוד.
סלטי הבית. (ממה שטעמתי - הכל היה טעים וטרי).
שניצל - שהיה לכאורה גדול מאוד, בפועל הסתבר שדפקו אותו כל כך חזק שהעובי של השניצל היה בקושי מילימטר, אבל הוא היה מצופה בירורי לחם מכל הכיוונים שיצרו מצג שמדובר בשניצל גדול.
בנוסף, השניצל היה סיבי מאוד. אלי בגלל שדפקו אותו כל כך דק או בגלל סיבות אחרות.
תוספות: ארז שהיה שמנוני מדי לטעמי וציפס שרק טעמתי ממנו.
שתיה: כוס לימונדה.

בשורה התחתונה- מדובר בעוד מסעדה מסוג המסעדות מהסוג שדווקא באיזור הזה יש לא מעט מהן: 88 מחנה 80 שמציעות "לסתום" את הסועד בלאפות וסלטים ואחר כך להגיש את המנה העיקרית.

לצרכן הישראלי מדובר בהצעה משתלמת יחסית והמסעדה הזו אם בגלל שהיא חדשה או בגלל שהיא מעתיקה את הפטנט הזה היא אופציה סבירה לארוחת צהרים או ערב.

אין תגובות:

פרסום תגובה