כמו שכתבתי בפוסט הראשון- אני אבקר לפי טעמי האישי כל מה שיראה לי לנכון.
והנה הזדמנות לבקר מוצר שנראה לי על פניו מבטיח מאוד -שוקולדבש של משק לין.
בטעימה עיוורת - זה לא שממש עצמתי את העיניים אבל הכנסתי לפה כפית גדושה של השוקולדבש- ועצמתי את העיניים.
בטעימה הרגשתי גם את חמאת הבוטנים וגם את הטחינה.
שום שוקולד ושם בטיח.
מעניין מי אמר להם שזה דומה לשוקולד.
ובכלל, ממרח החרובים שמתיימר להחליף- מבחינה טבעית את השוקולד- מי בכלל מצליח לטעום בו שוקולד???
אני הייתי מציע למשק ליק לערבב שוקולד אמיתי ואיכותי עם דבש- זה יהיה גם יותר בריא וגם יותר טעים.
ואני מציע לכל הטמבלים שמערבבים משהו ומציעים אותו למכירה- קודם כל לבדוק את מה שהם מוכרים - בהשוואה למוצר האיכותי.
כל אדם נורמלי שיטעם שוקולד מעורבב עם דבש - יוכל להגיד לכם שהשוקולדבש בכלל לא מתקרב למוצר המקורי.
ועוד נקודה:
כשכותבים על משהו מעדנים טבעיים- למה מתכוונים???- לזה שאת הטחינה לא עיבדו? לא הצלחתי לטעום שום גרגר שומשום במוצר - ולכן הטחינה כנראה עברה עיבוד מסויים.
אותו כנ"ל לגבי חמאת הבוטנים.
ואני לא מדבר על החרובים....
בשורה התחתונה- לא טבעי ולא נעליים.
סיכום- מוצר סתמי ללא טעם וללא תוחלת.
והנה הזדמנות לבקר מוצר שנראה לי על פניו מבטיח מאוד -שוקולדבש של משק לין.
בטעימה עיוורת - זה לא שממש עצמתי את העיניים אבל הכנסתי לפה כפית גדושה של השוקולדבש- ועצמתי את העיניים.
בטעימה הרגשתי גם את חמאת הבוטנים וגם את הטחינה.
שום שוקולד ושם בטיח.
מעניין מי אמר להם שזה דומה לשוקולד.
ובכלל, ממרח החרובים שמתיימר להחליף- מבחינה טבעית את השוקולד- מי בכלל מצליח לטעום בו שוקולד???
אני הייתי מציע למשק ליק לערבב שוקולד אמיתי ואיכותי עם דבש- זה יהיה גם יותר בריא וגם יותר טעים.
ואני מציע לכל הטמבלים שמערבבים משהו ומציעים אותו למכירה- קודם כל לבדוק את מה שהם מוכרים - בהשוואה למוצר האיכותי.
כל אדם נורמלי שיטעם שוקולד מעורבב עם דבש - יוכל להגיד לכם שהשוקולדבש בכלל לא מתקרב למוצר המקורי.
ועוד נקודה:
כשכותבים על משהו מעדנים טבעיים- למה מתכוונים???- לזה שאת הטחינה לא עיבדו? לא הצלחתי לטעום שום גרגר שומשום במוצר - ולכן הטחינה כנראה עברה עיבוד מסויים.
אותו כנ"ל לגבי חמאת הבוטנים.
ואני לא מדבר על החרובים....
בשורה התחתונה- לא טבעי ולא נעליים.
סיכום- מוצר סתמי ללא טעם וללא תוחלת.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה