הגעתי לפגישה באיזור עם לקוח פוטנציאלי.
כשהגיעה שעת הצהרים - הוא הציע לי ללכת לאכול שם.
הוא הסביר לי שהאוכל שם פשוט בריא הרבה יותר מכל דוכן פלאפל (גי'נה) או מאפייה שתהיה שם באיזור.
הלכנו.
המסעדה מעוצבת כמסעדה ביתית - עם סירים על האש.
באתר של המסעדה יש התפלפלות על מה זה אוכל ביתי.
הםא צרפתי שמגיע למסעדה צרפתית יתייחס אליה כאל אוכל ביתי? האם זה נכון לגבי איטלקי? האם הוא מתייחס לפיצה כאל אוכל ביתי?
שאלה טובה שאפשר "להגג" עליה ללא סוף.
למנות ראשונות יש מבחר מוגבל של
הזמנתי נתחי חזה עוף ברוטב חרדל - שהיה טעים אבל לא מבריק במיוחד- למרות שהיה אפשר ללכת עם זה יותר רחוק.
כתוספת לקחתי מג'דרה שהיתה בסדר.
הלקוח שלי לקח שוקי עוף עם אורז לבן.
באופן עקרוני אני מבין שהמסעדה הזו משקיעה באוכל בריא- אבל עם כל הכבוד לבריאות - זה עדיין צריך להיות גם טעים.
ופה היתה איזשהי התפשרות על הטעם.
אז נכון טרנד הבריאות הולך ומתפשט- אבל אם האוכל לא יהיה במקביל גם טעים- הוא לא יחזיק מעמד.
הארוחה עם סלטים שלא ממש השתגעתי עליה עלתה 49 שקלים.
להגיד שנפלתי מהכסא? לא. ממש לא.
אבל מדי פעם, לאכול אוכל בריא ללא חומרי שימור ואבקות מיותרות יכול להיות מגוון למדי.
home made - בית של אוכל.
הנציב 18, שכונת מונטיפיורי, ת"א
טלפון : 03-6248111
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה