יום רביעי, 23 בספטמבר 2009

הבשרים של זלמן


לעתים קרובות מציעים לי לקוחותי להשתמש בשירותיהם (הטובים)


לקראת החג החלטתי לקנות מחנות הבשרים של זלמן סטייקים לטובת אירוח משפחת


המקום נמצא בשד' ירושלים 20 ביפו.
חנייה היא הבעיה העיקרית והיחידה שם.

הסטייקים שלקחתי היו מורכבים בחלקם מנתחי סינטה וחלקם אנטריקוטים.
מעבר לכך שמדובר בסטייקים נדיבים במיוחד מבחינת גודלם ועוביים - הם היו מיושנים וצבעם האדום הכהה העיד על איכותם הגבוהה.

כמובן שלא יצאתי משם ללא הדרכה מדויקת (גם של משה וגם של מוטי) איך לעשות אותם:
1. ללא שום תבלין כזה או אחר - למעט מלח פלפל
2. להפשיר את הסטייקים מראש (בגלל החג נאלצנו להקפיא אותם ליומיים).
3. לאחר שמתחילים להצטבר על הסטייקים טיפות דם- להפוך אותם לצד השני לדקה או שתיים לא יותר.
4. והכי חשוב- לא להטריד את מנוחתם על הגריל. (ובמילים אחרות לא להפוך אותם הלוך ושוב - זה לא יעזור להם ממילא....)

בקיצור התוצאות היו מעולות.
הכל נגמר בתוך דקות.
אבל ככה זה- כשאתה לא מתפשר על האיכות- התוצאות מצביעות בשיניים...

אין תגובות:

פרסום תגובה