יום שלישי, 29 במרץ 2011

ביקורת מסעדה: דרבי בר דגים - הרצליה

מראש אני צריך לציין- אני משוחד.
משוחד כיון שיש מעט מאוד מסעדות בארץ שמציעות מנות של סרטנים.
זה לכשלעצמו מצדיק ביקורים חוזרים במסעדה הזו.
אבל ראשון ראשון ואחרון אחרון.
הגענו למסעדה ששוכנת במרינה בהרצליה ביום חורפי משהו.
הישיבה היתה בתוך המסעדה ולמרות שלמרינה בהרצליה יש את האפקט שלה- הסתפקנו במקום המוגן שבתוך המסעדה.

המסעדה מעוצבת בצורה טבעית חמה כיאה למסעדה מכובדת (בעבר הגעתי עם אורחים מספרד אבל ישבנו בחוץ בשמש).
המנות הראשונות הן לב ליבה של הארוחה.
מנות המזטים מצויינות.
אין שום דבר רע שאפשר להגיד עליהן.
כרובית חמה ומטוגנת.
סלט איקרא עם חתיכות של בצל לבן טרי מעולה.
סלט סלק - ללקק את השפתיים.
דג מלוח כבוש בשמן ובצל ירוק- נפלא.
חצילים מטוגנים- מצויינים.

בקיצור- כל מה שהיינו צריכים זה להשאר עם זה.
ותאמינו לי לא צריך יותר מזה.

לעיקריות הזמנו מנת סרטנים ברוטב שמנת וסטייק אנטירקוט.

סרטנים.
עשיתי טעות מסויימת בהזמנה הזו.
כיון שהיה יום סוער בים- לא היה שום סיכוי שהסרטנים הגיעו טריים באותו יום למסעדה.
כנראה, כמו שמצופה ממסעדה כזו - הם שכבו במקרר לפחות יומיים וזה ניכר בהם.
הסרטנים לא היו אחידים ברמת הטריות שלהם.
היו כמה מהם מצויינים שלחיצה על צד אחד של הגוף התיזה את בשרם הרך לתוך פי ולי לא נותר אלא להתמוגג מנחת ועונג.
היו אחרים - כנראה פחות טריים שהיו פחות טובים.
בגדול- מנה טובה - עם אפשרות לשיפור עתידי (אבל לא באשמת המסעדה.)
הסטייק היה לא טעים לזוגתי והיא החליפה אותו בסלט ירקות.

לקינוח לקחנו קרם ברולה מצויין.

סיכום:
אוכל- בסה"כ טוב מאוד.
נקיון שירותים- מצוחצחים.
חניה- באמצע השבוע בחינם בחינון התת קרקעי בקניון.

מחיר: סביר (250 ש"ח לזוג +שתיה קלה).










אין תגובות:

פרסום תגובה