יום שבת, 26 בנובמבר 2016

ביקורת מסעדות: סינג לונג

חוויה מתקנת:
לאחר המנות הבלתי טעימות (בעליל) של המסעדה הקודמת: אסיה... הגעתי מקום אחר לחלוטין.

אני מודה שעברתי לא מעט פעמים ליד המסעדה הזו ותהיתי לא מעט על מה קורה שם.
לפני כחצי שנה הוזמנתי לארוחת יום הולדת של חברה טובה במסעדה וכיון שהגעתי באיחור משמעותי - אכלתי מעט מאד, אבל ממה שאכלתי - התרשמתי.

ולכן, בהזדמנות הראשונה, קפצתי על האפשרות לאכול שם בצורה מסודרת.

צריך וחשוב לציין שאם אתם יושבים עם הפנים לרחוב - אתם עלולים לגלות את מוגדישו הקטנה - במרכז תל אביב, כמות המסתננים הלא חוקיים שהולכת ברחוב הזה משך חצי שעה תפתיע גם את האופטימיים שבשמאלניים.
זה נראה ממש כאילו אתם במדינה אחרת לגמרי.
כמות הישראלים או בהירי העור שתראו במקום - ממש מחשידה...
אבל זו אנקדוטה קטנה ופריפריאלי למסעדה עצמה. 

הגענו לשם.
הזמנתי למנות ראשונות- מנת אגרול עם עוף, (18 שקלים).
בפועל קיבלתי את האגרול הצמחוני, שהיה בסדר ותו לא.
היה קצת ספוג בשמן אבל עדיין היה טוב.

לאחר מכן קיבלנו מרק חמוץ חריף (20 שקלים)- שהיה חריף מדי לצד השני והוחלף במרק וון טון - שהתברר כעוד יותר לא טעים לצד השני...
המרק של הצד השני הוחזר גם הוא ונמחק מהחשבון.

לעיקרית הזמנתי עוף סצ'ואן (75 שקלים), שהיה מצוין- ואם הייתי יכול הייתי גומר את המנה לבד- אבל לצערי לא הצלחתי...
מנה נוספת הייתה מנת בקר בשעועית שחורה.
המנות היו טובות מאוד והוגשו בצורה לבבית ויפה.
כתוספת לקחנו אורז עם ביצה וירקות - שהיה טעים מאוד (32 שקלים).

כקינוח לקחנו את מנת הספיישל (41 שקלים).

בגדול השירות מתחלק ל2 
הארוחה הנ"ל התרחשה ביום שישי בערב. היה לחץ של אורחים במסעדה וגם של משלוחים ולכן השירות היה איטי משהו - לא ברור לי אם זה היה בגלל המלצרים או שהמטבח לא עמד בקצב.
למחרת - הדברים זרמו קצת יותר מהר.

לסיכום: 
מסעדה סינית לא צריכה להיות משהו מורכב במיוחד כדי להוציא מנות פשוטות אבל טעימות מאוד.
דווקא בגלל שאכלתי אוכל משתי מסעדות דומות בקונספט אבל כל כך שונות בתוצאות רק מוכיחות את העובדה שלא כל הסינים שווים או דומים...

מומלץ בחום.

אין תגובות:

פרסום תגובה