יום ראשון, 14 באפריל 2013

ביקורת מסעדה: שיפודי ציפורה - בת ים

אין ספק שיש מקומות שפיצחו את השיטה הישראלית.
כמה דוגמאות: רשת ארקפה, עומדים בתור משלמים בקופה לוקחים את המגש- ומשאירים בכל זאת טיפ.

גם ציפורה שייכת לזן המסעדות שפיצחו את הישראליות.
מפוצצים את האורח באוכל (מיד נדבר גם על זה)- מגישים חשבון סביר לחלוטין - והלקוח יוצא עם בטן מפוצצת.

מסעדת ציפורה בבת ים שנאמר לי שהיא היא הראשונה מבין הרשת - והעובדה הזו לבד די מפתיעה.
היא מפתיעה כיון שהמסעדה נמצאת במיקום גרוע כל כך- ומכיון שכך- כדי שהיא תצליח צריך להיות לה עך מוסף אמיתי באוכל.

כמובן שעל חנייה נורמלית מול המסעדה- אין על מה לדבר.
אבל זו היתה וכנראה תשאר הבעיה היחידה של המסעדה.

הזמנו מנות סלטים ראשונות, שהיו כמעט כולן טובות מאוד ואחידות ברמתן.
הדבר היחידי שיש לי להגיד- אבל גם זה בערבון מוגבל הוא שלמרות שאני מבקר לא מעט במסעדות מהסוג הזה- הן כולן מגישות את תותם הסלטים.
הגיוון מאוד מאוד מוגבל, סלט כרוב, טורקי, חצילים ב2-3 וריאציות, סלט סלק, סלט ביצים, מטבוחה וזה בגדול הפירוט.
מי שמבקר במסעדה מהסוג של אל באבור - מקבל גם הוא סלטים אבל שונים לגמרי.
וזו הבעיה העיקרית (אחרי חנייה) בציפורה.
אין שום התרגשות - הכל צפוי והכל בסדר.



לעיקריות הזמנתי שווארמה ושיפודי קבאב.
תוספות מעבר לציפס ופירה- לא היו. (לטענת המלצרית  - הן נגמרו, היינו במסעדה בסביבות 18:00+-...)
בסך הכל המנות היו טובות.

סיכום:
אוכל: סבירה
חניה: זוועה.
התרגשות: אין. כולם יודעים למה באו וכולם יודעים מה יקבלו. אין הפתעות.

כתובת: בר-שאול 5 , בת ים

תגובה 1:

  1. הזמנתי מעורב קיבלתי חזה עוף - לא ממליץ, לא חוזר

    השבמחק