יום שני, 24 ביוני 2013

ביקורת מסעדה: אנגוס, דיר אל אסד

הגענו לשם לארוחה מהירה.
מדובר במתחם גדול מאוד בבעלות משפחת דבאח, (להנתי מדובר במשפחה דרוזית) שכולל כל מיני עסקים כשהמסעדה היא - לפחות לטעמי - גולת הכותרת.

הושיבו אותנו בשולחן שלטעמי היה קצת פשוט מדי למה שהמסעדה מתיימרת להיות (מסעדת בשרים איכותית, וחבל כיון שיש למסעדה הזו הרבה מה להציע בחלק של האוכל ודווקא שולחנות פשוטים וסידור שולחן קצת "פושטי" מקלקל את האווירה).

חשוב לציין שהאוכלוסיה במסעדה מאוד מגוונת: יהודים וערבים מכל המגזרים והשכבות - מה שמעיד על איך צריך להיות פה כשיהיה שלום באיזור.


למנות ראשונות הזמנו:
1. חומוס גרגרים  - שהיה לא פחות ממצויין (20 שקלים).
2. סינטה צרובה על הגריל - טובה מאוד. חומה מבחוץ וורודה מבפנים. (7 שקלים)
3. כרובית אפויה - ששחתה בטחינה- מנה ערבית מצויינת (22 שקלים), אם כי התמחור קצת גבוה לטעמי למנה שאין בה בשר או תחכום משמעותי.
4. חציל ציידים בעשבי תיבול בשר קצוץ וטחינה - שהתגלה כחציל בטחינה עם בשר טחון עליו.(7 שקלים)
5. מעדן פטריות חמות - שלמרות שאני מת על פטריות- לא היה "כזה" מעדן. היה בסדר ותו לא (22 שקלים).
6. קבבונים שמנמנים עם סלסה ג’עלוק וטחינה - שהיו נחמדים מאוד (29 שקלים).
7. סלט ירקות טרי (25 שקלים), שהיה טרי וטוב.




אחרי שקיבלנו את כל המנות הללו - שהיו הרבה יותר מסתם מנות גדולות ביטלנו את אחת המנות העיקריות ונשארנו עם שווארמה עגל (44 שקלים) שהיתה מצויינת: עסיסית, קריספית בחוץ ועסיסית בפנים.

בנוסף קיבלנו פיתות עירקיות שהיו טריות חמות וקיבלו שומשום וקצח- ששיפר משמעותית את טעמן.

לשתיה לקחנו בירה שחורה (10 שקלים).
ולקינוח סיימנו עם מלבי (15 שקלים).

מסקנות:
1. הארוחה עלתה 231 שקלים לפני טיפ.
2. המסעדה הזו שאני לא יודע כמה היא מוכרת במגזר היהודי מפוספסת מאוד.
המנות הראשונות שלה מצויינות, ובתמחור סביר לחלוטין (באופן כללי), והעובדה שהצלחנו לסבוא עוד לפני שהגיעו המנות העקריות רק מצביעה על כך שהיא מסתמנת כעיסקה מצויינת.
מנת שווארמה בצלחת שעולה 44 שקלים מהווה גם מנה מאוד מרכזית במסעדה הזו (ביציאה גיליתי שיש מתחם שמיועד לסועדים שאוכלים שווארמה בפיתה או בלאפה), והתמחור שלה הופך אותה למנה המומלצת בארוחה במסעדה הזו.
3.הדבר היחידי שהפריע לי בכניסה למסעדה הוא הצבת מקרר בשר שקוף של הבשרים שמוכנים למי שרוצה לאכול נתחים שונים.
אין לי ספק שהבשרים מיושנים כמו שצריך- אבל אני חושב שלא צריך להציב אותם לפני הסועדים בכניסה למסעדה.
4. הכניסה למסעדה: אמנם יש למסעדה מתחם חנייה לא קטן, אבל כדי להכנס למסעדה צריך לעבור דרך חתחתים לא קצרה.
במיוחד אם אתה על קביים.
5. המלצה: מסעדה וארוחה שמהווה אופציה מצויינת למי שמגיע לאיזור כרמיאל.

אין תגובות:

פרסום תגובה