יום שישי, 26 ביולי 2013

ביקורת מסעדה: המקום של אליהו - בחוף חיפה

אני חייב להגיד שאצלנו כנוהג במשפחה לא ישבו מעולם במסעדות האלה של חוף הים.
למה? הרבה סיבות.
אחת מהן היא הכשרות (מסעדה שבבסיסה חייבת להיות פתוחה בשבת- לעולם לא יעניקו לה תעודת הכשר), הנקיון שמשום מה אמא שלי היתה משוכנעת שהמסעדות האלה לא מקפידות בו, אבל העיקרית היא החשש מהאוכל הלא טרי שמוגש שם.
בכל זאת - אתם יודעים- אלו מסעדות עונתיות.
בחורף אפילו הבעלים לא נמצא שם...

בכל אופן הוזמנו לארוחת צהרים למסיבת הפתעה.
המסעדה עצמה מחולקת (באופן כללי) לשני מתחמים: מתחם חיצוני מקורה בפרגולה על החוף, ואולם קטן וסגור ליושבי המסעדה- שבו יש מזגנים.
או לפחות חשבתי ככה...

בקיצור האוכל כלל מנות ראשונות:
סלט חומוס וטחינה, 
סלט טחינה
סלט סלק
מלפפונים, זיתים, וכרוב כבושים
סלט עגבניות שרי בכוסברה ובצך, וירקות מוחמצים.
תפוחי אדמה בחרדל דיזון
ופיתות חמות

לעיקריות הזמנו שיפודי פרגיות וסטייק פרגית
שהיו... הממם שיפודי פרגית וסטייק פרגית.
שהיו בסדר.
אם להגיד את האמת- די קשה לפשל עם שיפודי פרגיות...

לשתיה קיבלנו פפסי מקס ופפסי רגיל.

השירות
השירות היה מצד אחד מאוד חייכני ומצד שני מאוד איטי להחריד.
על פניו- לא נראה שהמסעדה הזו מותאמת לשרת כמות גדולה של לקוחות וזה התבטא בצורה מאוד בעייתית בהגשת המנות לשולחנות.כיון שהיו ילדים באירוע - זה היה מאוד בעייתי.

מזגן
במסעדות מהסוג הזה - ברור לך שהמזגנים חייבים להיות איכותיים ויעילים.
זה לא קרה.
היו במתחם הסגור של המסעדה 2 מזגנים אבל הם ממש לא סיפקו את הסחורה.
והחופ והלחות שהיו בלתי נסבלים העיבו על האירוע.

סיכום:
האוכל- בסך הכל היה בסדר אבל לא משהו לספר עליו לחברה.
השירות היה משתדל אבל מאוד בעייתי.
מיזוג האוויר היה רע. פשוט לא יעיל.

לא הייתי נוסע עד לחיפה לטובת ארוחה במסעדה הזו אילולי היה בה אירוע מוזמן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה