יום שבת, 20 ביולי 2013

ביקורת מסעדה: תטה - פרדס חנה

הגעתי לביקור חוזר במסעדה- ביום צהרים רגיל באמצע השבוע.
הגעתי עם כמה חברים והפעם דגמתי כמה וכמה מנות שהוגשו גם לאחרים.

העיסקית של תטה - אני חייב לציין כבר עכשיו- מצויינת לטעמי - למרות ששגם בערב מדובר בארוחה טעימה מאוד ועדיין משתלמת מאוד.

לראשונות קיבלנו:
משטח עץ שעליו 4 סלטים:
סלט סלק - טרי.
סלט חצילים - טרי וטעים.
סלט כרוב לבן- אני באופן אישית לא אוהב כרוב על כל סוגיו- ולכן לא טעמתי.
וסלט פלפלים אדומיםמוחמצים על הגריל - שהיה מצויין.
ובנוסף לחם הבית - שהיה טעים, טרי וחם.


 אחד הדברים שאני הכי מעריך בארוחות במסעדת שף- זה לראות את השף, בטתה מדובר בניר פרומר, שיוצא מהמטבח החוצה- מדבר עם הסועדים, ומחליף הסברים וביקורות על המנות.
אני מושכנע ומכיר מסעדות אחרות שבהם השפים לא מתעניינים ולא טורחים לשמוע מה יש לקהל שלהם להגיד על המנות.
אצל ניר פרומר- זה משהו אחר.
 
סלט כבד קצוץ- שלטעמי היה המנה הפחות טובה בכל הארוחה-רק בגלל שהיתה קצת דלילה- אני אוהב את הכבד קצוץ שלי כמין סוג של טיט -מוצק וכבד.
אני יודע שהאחרים בשולחן מאוד נהנו ממנו -ולכן כנראה שזה רק אני...

כבד קצוץ
בנוסף קיבלנו קרפציו בשר- שמבחינתי היה מנת הפתיחה המוצלחת של המסעדה- נתחי פילה בקר דקיקים בכבישה קלה של בלסמי עם פרמז'ן בייבי ופוקצ'ה

פילה בקר בכבישה קלה של בלסמי עם פרמז'ן בייבי ופוקצ'ה
בנוסף קיבלנו חציל בלאדי על האש עם טחינה שהיה מצויין- אחת מהאורחות בשולחן פשוט חיסלה אותו כמעט לבדה- מה שמעיד כאלף שיניים על איכותו.

לעיקרית (כיון שבפעם הקודמת לקחתי סטייק - לקחתי שניצל עגל), בתוספת ירקות מאודים.

שניצל עגל הוא כמו כוסברא- או שאוהבים מאוד או שלא סובלים את זה.
אני אהבתי את המנה הזו מאוד- קיבלתי שני נתחי שניצלים מכובדים (יעזור אם אני אבהיר שלא הצלחתי לסיים את המנה?) בתוספת של ירקות מאודים שכללו כרובית, בטטה, ת"א,

טעמתי גם רביולי גבינות בורטב שמנת - מנה שמי שמפספס אותה - יכול לסגור את המסעדה- ותהיו בטוחים שניר פרומר- לא טועה במנה הזו - מנה קלאסית שהיתה גדולה ויפה וטעימה כמובן.

טעמתי מנת סלמון בטריאקי עם תוספת פירה- שהיה מצויין.

סלמון בטריאקי עם תוספת פירה
דגמתי גם ניוקי ממולא בעגבניות מיובשות מוקפץ עם נתחי אנטרקוט וארוגולה - שהיתגלתה כמנה מפתיעה בתחכומה וטעמה- היוקי היו ממולאים בעגבניות יבשות- אבל לא באופן דומיננטי, ונתחי האנטריקוט היו מצויינים. מנה מעולה.

ניוקי ממולא בעגבניות מיובשות מוקפץ עם נתחי אנטרקוט וארוגולה



לקינוחים דגמתי 2 קינוחים- קרם ברולה- מלך הקינוחים מבחינתי- שהוגש בסירה ארוכה והוכן בצורה מצויינת: מנוקד בזרעי וניל, קרמי מבפנים, וקראנצי מסוכר מקורמל מלמעלה.

ופאי תפוחי עץ וגלידת וניל- שהיתה מצויינת.

פאי תפוחי עץ וגלידת וניל
סיכום- ביסטרו מקומי מעולה ומשתלם במקום שלא מקבל המקום הראוי לו במארג המסעדנות בצפון השומרון.

כתובת:

כביש 650, דרך פיק''א, כניסה דרומית, פרדס חנה - כרכור
04-6376401

6 תגובות:

  1. פעם ראשונה ואחרונה שאני מגיעה לשם בושה וחרפה היינו20+ סועדים השירות היה נוראאא איטי ולא אכפתי ועד שהגיע האוכל בשרים מקולקלים!! תיזהרו!!!

    השבמחק
  2. פעם ראשונה ואחרונה שאני מגיעה לשם!! הגישו לנו בשרים מקולקלים!! מקום על הפנים להתרחק מישם מהר!

    השבמחק
  3. לא משהו בכלל... היינו 24 איש, חלקם ילדים. טעו ברישום שעת ההזמנה וכשהגענו משפחה קטנה של זוג עם ילד אכלו ארוחת צהריים. עמדנו כולנו בפיסת הדשא שליד וחיכינו שיסיימו. אני מניחה שהיה להם מאוד לא נעים...
    חלק מהשולחנות היו בשמש ולא היתה שמשיה וזה היה ממש מבאס.
    הזזנו את השולחנות הקטנים ליצירת "ר".
    את ההזמנות לקחו מאיתנו בזמן שחיכינו מה שגרם לחלקנו לקבל את האוכל בהתחלה וחלק בהמשך.
    הרוטב של הרביולי והניוקי היה מלוח עד כדי כך שהחזרנו את אחת המנות. אחד ההמבורגרים היה בלתי אכיל והוחזר גם הוא.
    הישיבה במרפסת ממש מבאסת מכיוון שנמצאת צמוד לתחנת דלק. שבת בצהריים, המון אנשים, מטיילים, המון מתדלקים, כולל אופנועים...
    כשנכנסתי לשלם גיליתי שבפנים מאוד נעים ויכול להיות שזה היה משנה את החוויה שלנו.
    בפעם הבאה מקום אחר...

    השבמחק
  4. אז מה היה לנו שם ?בעיקר אוכל לא עסיסי.7 שנים אחרי הפעם הראשונה והסטייק של עוזי יבש ומתוח,את הסלמון אמא שלי מכינה עם יותר טעם,ולקינוח ההמבורגר לא מבושל .התאכזבנו מאוד כנראה שנחכה עוד 7 שנים אם בכלל...

    השבמחק
  5. אז מה היה לנו שם ?בעיקר אוכל לא עסיסי.7 שנים אחרי הפעם הראשונה והסטייק של עוזי יבש ומתוח,את הסלמון אמא שלי מכינה עם יותר טעם,ולקינוח ההמבורגר לא מבושל .התאכזבנו מאוד כנראה שנחכה עוד 7 שנים אם בכלל...

    השבמחק