יום שלישי, 4 ביוני 2013

טעם וגבע - הקייטרינג ביתי

את אביגיל גבע- בעלת הקיטריג טעם וגבע אני מכיר כבר יותר משנה.
מצד שני, בחודשים האחרונים יוצא לי לטעום ולדגום את מעשי ידיה על בסיס שבועי.



לדוגמה:
אתמול טעמתי (או יותר נכון דגמתי- מבחינת משקלי הנוכחי אסור לי מעבר הזה) 
  • קרם חצילים מעולה שישב בתוך כוסית קטנה שמתוכה בצבץ לו מקל דק של מאפה- שבעזרתו הקרם נאכל (עם המקל).
    הקרם היה טרי, נימוח נקי משאריות קליפות (אני לא אוהב טבחים שמתעצלים לנקות את החצילים ומתרצים בכך את "הארומה של החציך השרוף"...).
  • גבינת שמנת עם סלמון מעושן- שהיתה מצויינת ועשירה בדג עצמו - אני לא אוהב "דגימות של סלמון בגבינות - כפי שהרבה אחרים נוהגים לעשות...(גם אם היתה מלוחה מעט מדי לטעמי האישי).
  • סלט ירקות טרי וקצוץ דק דק - שהיה מצויין.
  • מאפה שמרים מצופה בסומסום מצויין שהתלווה לסלטים.
  • פשטידת ירקות שורש שונים - שהיתה אוורירית במידה.
בקיצור- הכל היה טעים בריא וקל.

מומלץ בחום רב.

אביגיל גבע
המגן 7 א' הוד השרון
052-3985198 


תגובה 1:

  1. כל שנה אני מזמינה אצל אביגיל מטעם וגבע קישים למסיבת יום הולדת של הילדים. היום כשהגעתי לאסוף את הקישים, אביגיל החזירה לי עודף מעט מהמצופה. בהודעות שהתכתבנו אמרה אביגיל שהקישים יעלו לי יחד 140 שח וכשהגעתי לאסוף אותם, החזירה לי עודף על 160 שח והודיעה לי שהמחיר עלה. זו חוצפה וזלזול. להודיע על מחיר אחד ולגבות מחיר אחר ברגע האחרון כאשר אין לי חלופה אחרת. אני למדתי את הלקח וממליצה גם לכם - להתרחק מגנבים שכאלה

    השבמחק